joi, 26 martie 2009

Dragoste de SH

Postez iar.

Data asta vorbim direct, despre noua moda a iubirii.(Mda,daca o mai putem numi asa..)
Fara introduceri plictisitoare,intru in subiect.
Mai nou e la moda chestia asta groteasca(+gretoasa) , de a fi "cool" . De a te combina cu cea mai bine dotata tipa, sau cu cel mai dotat tip,care isi arata pectoralii si te duce in Mall zilnic,ti-o trage tot atat de des si hai sa nu fac discriminare,sa-mi ador feminitatea si sa critic si tipele astea(mda..sa nu le zicem altfel?)..tipele alea care isi etaleaza fundul si ..pieptul (doamne cat de cenzurat suna) inloc sa arate cat de inteligente sunt (mda..daca ar fi)..Si cu acest ultim "mda.." ar trebui sa inteleg ca se lauda si ele cu ce au,adica .. cu masini,bani,fuste la 1 leu centimetrul la SH si sa nu uitam..versurile faimoase si modeste: "shukara,smechera,unicata" etc etc.
Btw, lasam oamenii in pace. Sa ne legam de iubire acum (nu stiu de ce nu o prea zic cu tragere de inima: ) ..Mda,iubirea.Dragostea asta la fel de salbatica (mai nou e un termen pozitiv, kinky :)) ) ca si oamenii care o nasc,o detin (hai sa zicem asa..), ce e foarte la moda (trendy :> ) . Dragostea asta care e defapt un joc;leapsa. Mereu e vorba de care e mai tare(pfai cat de cocalaresc sunaa!) si care are mai multe urechi pt a asculta colo-ncoa ce se mai zice,ce se mai barfeste.. urmarind constant noile zvonuri,ultimele stiri care au tot timpul acelasi subiect care a devenit un cliseu.
Si acesti oameni care vor sa arate cool-imea din ei, punandu-si in valoare trupul ,nu sufletul..
..hei,dar ce zic? Nuu,nu vreau sa zic ca ar trebui sa fim cu cele mai hade creaturi..dar uneori e mai bine sa privesti altfel..(teorie :)) )

Gata si cu asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu