marți, 31 martie 2009

Cool-imea + specimenele ei

1.Ce-i "cool"-ismul defapt?
2.Cine poate fi "cool"?
3.Ce trebuie sa ai;cum trebuie sa fii ca sa poti fi considerat "cool"?
4.Aspecte pozitive.
5.Aspecte negative.
6.Pe timp de criza-sfaturi.
7.Concluzie.


1."Cool"-ismul este o moda,un stil,un termen provenit din "cool"..mai exact a fi crezut cool=a fi crezut super,la moda etc etc.Deci "cool"-ismul este definitia modei,si a tot ce e in voga( nu stiu de ce uneori l-as asocia cu cretinismul dar in fine;)) ).

2.Nu oricine,of course! Astazi cool pot fi: baietii de cartier ,pitipoancele,cocalarii,chilotii lui SuperMan, talangele de gat si videoclipurile manelare cu gagici tunate ( =)) ) si unicate si barbati frumosi ca caii (cacofonie intentionata) + dusmanii,fratii(cu sensul de frate manelar),pisicile (cu sensul de pitipoance;ma scuzati ca ma repet) si masinile bengoase :> (era sa uit!) ..aaa,da! si Naomi,Sexy Braileanca si specimene ciudate ..

3.In primul rand un nume de scena gen: Cartoafa da haur,Masea da harjint, Pissy Shukara,Cal da herghelie :)) .In general un substantiv comun sau propriu + un adjectiv sau un alt substantiv. Trebuie garantat sa porti tot ce e in voga ,indiferent daca se poarta 2 frunze,una in fata ,una in spate sau chestiuni din acestea..++++ bratari da haur .harjint(merge si tinicheaua data cu markerul:-?)..o masina,2,3 (nu prea conteaza de care..da sa ai si daca se poate sa scrie si numele tau pe undeva pe ea + un semn obsecen ca nah..se poarta ). Trebuie sa ai haine sclipicioase si imprimate cu nume de firma gen: Armani,D&G,Versace etc etc.Sa ai parfumuri de firma (ca sa vezi cat de greu e sa fii cool,cati money cere asta..bine,daca iti iei un Canal no. 5 inloc de Chanel,nu mai e chiar asa scump)..Acum vorbim de chestii din astea,pt ca anul asta si inca vreo 2-3 numai de pitipongelism si cocalarism vom auzi (azi astea definesc "cool"-ul,deci asta e)..DEEECIII sa continuaaam. Trebuie sa stii sa scrii intortocheat ,cum zicea un prieten de al meu,sa-ti violezi degetele ca sa poti scrie COOL (exemplu: $huk@r ; C0o_ etc etc). Trebuie sa fii inzestrat cu un mers cracanat si putin in sictir..aa,da! si trebuie sa te stii cu lumea..nu conteaza cu cine,da tre' sa te stii! cu fata de la ziare,cu femeia de servici,nu conteazaa! :-j

4.Pfailei dar cate suunt! Pai in primul rand vei fi privit si considerat modern (modern..nu neaparat elegant si cu bun simt). Vei fi caracterizat ca fiind cool si shukar (=smecher) mai ales daca detii tot ce e scris la punctul 3. Poti sa apari la OTV (wtf?!) alaturi de Tarzan,Mama Omida(nume cool:)) ) si Fernando de la Caransebes etc etc.(eu nu mai astea le-am gasit..pozitive cica) Restul descoperitile voi! :))

5. Si aici sunt cateva..Trebuie mereu sa iti schimbi stilul (sau nu,ca oricum esti considerat unicat,dar hai,fieee) asa cum cere turma ( cool-imea). Mereu tre' sa mirosi a tigara si a beutura si a parfum (care este) ca sa dovedesti cat de petrecaret,smecher,libertin,rebel etc etc esti. Deobicei te cam costa sa fii cool,mai ales ca tre' sa treci oleaca si pe la Bamboo ca na.. e cuul , si tre' sa ai si haine de firma (sau nu :)) firma SH e chiar perfecta ) + marker (sa-ti semnezi ce firma vreipe haine,sticlutele de parfum etc etc) + machiaj (merge si la barbati mai nou) + tigari (recomandam Carpati fara filtru,acuma ca doar e criza) + multe altele.. mai ales ca nu tre' sa-ti lipseasca silicoanele (sau macar hartia igienica sau vata..pe timp de criza)

6.Hehee. Partea asta imi place..Deeci :> sa enumeram cateva:
a) gata cu silicoanele ,trecem la vata si hartie igienica
b) gata cu Bamboo si chestii de genu, ne dam pe Carciumioara de dupa Colt
c) lasam Cock-tailurile ,ne bagam pe bericica
d) gata cu haurul si harjinutul,ne dam pe tinichele (de tot data asta:)) )
e) gata cu creioanele de ochi..merge si cu alea de buze(sau viceversa)
f) gata cu firmele adevarate,ne dam pe Photoshop sau marker
g) gata cu aparatele foto profesionale,ne dam pe web,ca e si mai cuhuul
h) gata cu hainele da firma..mai trecem si pe la SH
i) gata cu trabucurile..mai ne dam si pe Carpati fara filtru (sau Plai,Plugaru)
(nu imi mai vin acum altele in minte..dar pt ca sunteti unik@ti mai gaiti voi si altele)

7.Eh,aici e mai greu..Concluzia ar fi ca..chiar daca pare usor,e chiar complicat sa fii COOL..deci fiti voi insiva,pipal. :)

Gata si cu asta.

P.S.: scuzati culorile gay.

2 comentarii:

  1. ai dreptate! mare:))

    pt cei interesati de cocalari, pitipoance etc si mediul lor de viata vizitati acest site pe care veti gasi atlasul de mitocanie urbana AUDIO; Have fun! http://indignat.wordpress.com/2009/03/24/atlas-de-mitocanie-urbana/

    Felicitari pt. articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi,Flori :) . Inceteaza cu reclama pt siteul lu fratetu :))

    RăspundețiȘtergere