joi, 16 aprilie 2009

Teapaa!

Ce teapa ne-am luat cu festivalul asta..Bucharest Rock Arena in care erau invitate piesele de baza ale rock-ului in general: AC/DC , Guns ‘n’ Roses , Muse, Bon Jovi ,Green Day,Pink Floyd ,Red Hot Chilli Peppers, U2 si chiar si trupe romanesti Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.
Dar deja trebuie sa utilizati batistuta nu numai pt a va sterge lacrimile,dar si..balele: dupa ce artisti au fost insirati aici.
Uhm,da..si cum ziceam e teapa,deoarece pe toate site-urile si chiar si in ziare/TV a aparut ca cei de la PlayCool, sprijinul acestui concert, s-au retras ..(fugit) cu banii de pe actualele bilete vandute in Israel si nu sunt de gasit. Doar 8000 de fani isi doresc banii inapoi..dar nu toate dorintele sunt satisfacute so..keep dreaming,people!
Bine..inca nu ar trebui sa zic intocmai teapa,deoarece e doar un eveniment amanat dar cum sta treaba prin Romanica.. se asteapta sa uitam in cateva saptamani,ceea ce probabil o sa si facem ca asta e, si sa ne uitam cum AC/DC va concerta ..dar nu la noi.
Inca o treaba din aia romaneasca ce flirteaza cu mintile si nervii nostri..si cum am mai zis,degeaba se zice ca daca ai carte ajungi undeva..bine,ajungi,dar in ritmul asta numai la "Usa fara clanta" si uneori nici acolo.. Eh,dar nu va temeti,suntem plini de prosti deci pierderile nu vor fi in cantitati mari..Mai bine suntem prosti de la bun inceput ,mai degraba asa ajungem undeva si nu observam toate chestiile negative,nu?
Oricum..uneori asa ajungem sa gandim,extrem de bolnav..din cauza necontrolatei prostii care pur si simplu ne depaseste.


Bravo voua! Sapun!Sapun din rasa lor!



P.S. : Aveti aici linkul absolut superb care ne demonstreaza amanarea concertului (mdea..) .: http://www.bucharestrockarena.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu